Bouwfotografie

 

 

Vaak fotografeer fotografeer ik bouwprojecten in ontwikkeling. De opdrachten varieren enorm: van grote showrooms, woningen of bedrijfspanden tot de aanleg van een wegen, elektriciteitscentrales of spoorbanen. De bandbreedte is groot en het maakt me trots dat ik dit allemaal mocht fotograferen.

Door de ervaring die ik in de loop der jaren heb opgebouwd, weet ik dat het bijzonder belangrijk is om op veiligheid te letten. niet alleen die van mij, maar ook die van uw medewerkers. Soms komt het voor dat een medewerker vergeet bepaalde veiligheidsaspecten in acht te nemen. Je kan er zeker van zijn dat ik stuur op situaties waarin veiligheid gewaarborgd is en de foto daarna dus ook goed bruikbaar is.

Graag fotografeer ik vanuit allerlei perspectieven: van heel hoog tot zeer laag. Steeds  zoekende naar het juiste perspectief om een situatie zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. 

Ik vind het heel belangrijk om goed contact te hebben met uw medewerkers. Als de sfeer goed is, zijn zij ¬†bereid om op een positieve manier mee te werken aan het slagen van de foto-opdracht. Ook laten zij zich dan veel beter fotograferen en zien ze me niet als een vervelende ‘sta-in-de-weg’.

Een keer vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden om voor jou te werken? Neem contact met me.